Startpagina
Agenda en Activiteiten

 

 Dit waren de Activiteiten 2021

 

Op 17 aug. 2021 hielden we onze jaarvergadering in de Heemtuin te Muntendam. Zie het verslag.

 

Activiteiten 2022

We hebben in onze laatste bestuursvergadering al div. Activiteiten gepland. Nu maar hopen dat alles door kan gaan...

 

24 mei  2022 Jaarvergadering in de Gouden Zon te Sappemeer

 

6 sept. 2022 Gezamenlijk uitstapje naar de historische scheepswerf Wolthuis in Sappemeer

 

20 September  Uitleg en adviezen gegeven door de heer Joost Davids van Benu apotheken

 

19 okt.2022 Provinciale ontmoetingsdag in Ter Apel

 

Nieuwsbrief waar div. te houden activiteiten in staan.       

Zie  www.poso-middengroningen.nlvoor alle activiteiten en het programma voor de rest van het jaar.

                   

Hierop staan vele activiteiten met o.a  voorlichting voor het  komende jaar. In de krant worden de meeste activiteiten ook vermeld. Dus let op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle 55 plussers vindt er op alle niveaus belangenbehartiging plaats en wij zouden als afd Hoogezand-Sappemeer van de KBO graag nieuwe leden inschrijven. Op deze manier kunt u blijk geven van uw waardering voor al het werk dat de vrijwilligers voor de ouderen verzetten.
De voorlichting van het Poso is in de Kern . Deze zijn voortaan op de woensdag middag, aanvang 14.00 uur en de toegang is gratis.
www.poso-hs.nl voor al de verdere activiteiten.
Let op het posonieuws en meldingen in de media.

 

Op de nieuwe site van de Heilige Norbertus parochie. Op Hoogezand-Sappemeer klikken en dan ziet U rechts een afbeelding van het KBO.

  Ledenwerven: Wilt U ons namen en adressen door blijven geven.     Wij bezorgen bij aspirant leden  enige keren “de Nestor” en benaderen hen dan voor een mogelijk lidmaatschap. Wij rekenen op Uw medewerking. ( Lidy Boelens: tel.351155, Jacob Fellinger tel.392262

Een introducee kan altijd mee.                  Siena Ottens. secr. (0623806767)

 

Enkele mededelingen

Onze KBO  bijeenkomsten  zullen we weer houden in het parochie zaaltje want er is een lift  zodat iedereen gemakkelijk naar binnen kan. Bij verwachte grote opkomst gaan we naar het  Spinnenweb te Sappemeer.

 

 

Doorgeven van veranderingen en aanmelden nieuwe leden: Als er persoonlijke veranderingen plaats vinden, b. v. verhuizingen, s.v.p. rechtstreeks bij Siena Ottens melden, Kalkwijk 183, 9603 TC Hoogezand.  tel.nr.: 0623806767 of  sienaottens@hotmail.com

 

Nieuwe leden voor het PCOB aanmelden bij de heer M. Dekker tel. 0598 326969 of op meint.dekker@ziggo.nl

 

Poso.:  Er zijn diverse activiteiten door de 20 vrijwilligers gepland. Let op POSO- nieuws  en de meldingen in de media. Voor meer informatie kijk op: www.poso-middengroningen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We toveren onze bioscopen om de week op dinsdagmiddag om tot Vue Plus bioscoop. Tijdens onze Vue Plus voorstellingen geniet u in alle rust van de meest indrukwekkende en mooiste bioscoopfilms. 
De inloop is vanaf 13:30 uur, de aanvang van de film om 14:00 uur. 
Je ontvangt ook een heerlijk kopje koffie met wat lekkers!

Voor wie?

De Vue Plus voorstellingen zijn speciaal voor de echte filmliefhebbers die op een rustig moment naar de bioscoop willen. Vooraf krijg je een heerlijk kopje koffie en wat lekkers om vervolgens een mooie kwaliteitsfilm te zien.
Vanaf september! kunt U hier weer gebruik van maken 

Vuecinemas.nl

 

Pagina 4

Als er adreswijzigingen zijn  dit graag  bij mij melden; sienaottens@hotmail.com. of bij een van de andere bestuursleden. Ook gaan we dit jaar weer bezig met leden voor leden, dus als  U een naam en adres weet  van een mogelijk  lid voor de KBO, geef dit dan even door, dan kan de magazine een enige tijd bezorgt worden en wordt er later gevraagd of men lid wil worden.              Ook gaan we door met het meer vorm geven aan de samenwerking met de PCOB. We zullen jullie hier steeds over berichten.

De kerstviering op donderdag 15 dec. voor de KBO leden begint om 10.00 uur in de parochiezaal. Na de koffie is de viering,  aansluitend de borrel en we sluiten af met soep en een broodje. .Verschillende leden hebben zich al opgegeven.


De kerstviering voor de PCOB-leden op 20 december begint om 14.00 en in het Vonkgebouw.

 

Ook graag opgeven voor de nieuwjaarsvisite van dinsdag 10 januari 2023  bij de "Gouden Zon" aanvang 13.00 uur. Van de leden zal een kleine eigen bijdrage worden gevraagd.
 

Op 17 januari 2023 hopen we om 14.00 uur weer een gezamenlijke bijeenkomst te hebben. Deze middag zal voor het grootste deel verzorgd worden door Alzheimer Nederland.

Denkt u nu vooral niet een lastig onderwerp, want dat is ook zo. Denk vooral: hoe kan ik hier op een verantwoorde en goede manier die bij mij en mijn naaste past omgaan. Deze bijeenkomst is in een nieuwe locatie: het Woldwijckcentrum aan de Pleiaden in Hoogezand. Wij hopen hier in het nieuwe jaar vaker bijeenkomsten te organiseren. Het is een mooie locatie, goed bereikbaar en met goede parkeergelegenheid.