Pagina 8
Startpagina

Nieuwjaarsreceptie en voorlichting van de Provinciale afdeling Groningen KBO-PCOB

Op 14 jan 2019 vulden vele leden van de KBO en PCOB  de zaal  van Brandpunt in Hoogezand om de nieuwjaarswensen uit te wisselen en te luisteren naar de heren  Grozema en Westerhof, wijkagenten in Hoogezand.

Veiligheid in en rond het huis” was het thema. Ze gaven ons tips om veilig  om te gaan met onze  woonomgeving. Sluit ramen en deuren als U even van huis gaat, doe de deur niet open als je het niet vertrouwt, vraag om identificatie, en geloof niet de verhalen bij de aangeboden goedkope goederen. Laat ze niet binnen vooral niet als men met 2 personen is.

Onbekende voertuigen in de straat en je vertrouwt het niet, schrijf dan het nummer op zodat je het weet als er wel iets mis is gegaan.

Er kwamen vele opmerkingen en ervaringen uit de zaal toen het ging om digitale veiligheid. Nooit je pincode aan anderen geven, beperk het credit, dagopname, limiet,  op je pinpas en de bank  communiceert nooit via je mail over je pas of codes.

Doe aangifte bij de politie, 0900-8844, als het geen spoed is.

Bij spoed: 112 is het nummer als het er echt omspant.

Na het uitdelen van een folder met tips, werden de heren met een applaus bedankt.

Hierna genoten we van een drankje en een hapje om het nieuwe jaar 2019 te vieren en met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen.

De  aanwezigen werden gevraagd om aan te geven welke onderwerpen er in de toekomst aan de orde zouden moeten komen.

Het was een gezellige en goede besteedde middag.

 

Hoogezand 14 jan. 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

.

 

Dia presentatie